Himlajordyoga

Aktuellt

Harmoniumlektioner

Yes! Så har det blivit dags att börja dela min passion för att spela harmonium. Från och med vecka 15 kommer jag att börja ge 60 minuters lektioner i spelandet av harmonium. Du som kommer till mig får en grundläggande introduktion i instrumentet och spelandet. Förutsatt att du har tillgång till ett harmonium att öva på mellan gångerna som vi ses är  grundkursen på tre tillfällen. Under dessa tre träffar har du möjlighet att prova på och känna efter om detta är något som du önskar bjuda in i ditt liv i större utsträckning. Om du inte har tillgång till ett harmonium i dagsläget kommer du säkert att köpa ett harmonium efter eller parallellt med kursen och på egen hand fortsätta din resa i spelandet.

Jag önskar med denna grundkurs kunna inspiration och introducera spelandet. Hör av dig så berättar jag mer om pris och upplägg/kursplan!

Yoga swap Stockholm

Yoga swap Stockholm

Den 23 mars arrangerar jag och Tia Jumbe en bytesdag för återbruk av yogaprylar och yogakläder, på Södergården mitt på Götgatan i centrala Stockholm. Lämna in yogarelaterade saker och få samma antal biljetter, och sedan möjlighet att byta dem mot något intressant som någon annan lämnat in. Max 7 saker per person. Inlämnad sak kan inte återlämnas.

Priser
Entré för dig som har saker att byta: 80 kronor.
Vän utan prylar att byta går in gratis (men man behöver biljett för att få byta).

Tider
Vi öppnar för inlämning klockan 10.
Bytesdagen pågår 11-15.

Välkomna!

Våren 2019

I vår har jag söndagsklasser i kundaliniyoga på Studio Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden. Söndagar jämna veckor kl. 10-11.30 guidar jag dig igenom sköna kriyas och meditationer.

Söndagar jämna veckor undervisar jag i yinyoga på Yogarummet i Bagarmossen mellan kl 16.30-17.45.

Tisdagar har jag senioryoga i Årsta Folkets hus, ett samarbete med PRO. Tiden är 13-14.30.