Himlajordyoga

Yogaresa sommaren 2017 till Frankrike med Tia JumbeTia Jumbe har yogaresor till Frankrike sommaren 2017.
Tia Jumbe har två yogaresor till Frankrike sommaren 2017.

Yogaresa x 2 till Frankrike med Tia Jumbe

Ett tips för dig som längtar efter sommar, semester och yoga. Mina kära vän Tia Jumbe har för fjärde året en yoga- och vandringsresa till den lilla byn Arconsat i Auvergne. Om du vill hänge dig till kundalini- och hathayoga samt vandringar i vacker miljö ska du boka din plats på denna resa. Tia guidar dig genom yogans värld medan Maria Leijonhielm är din vandringsguide. Resan bokas via resebyrån Ask Mr Nilsson. Resan går av stapeln den 19-25 juli. Läs mer om resan här!

 

Om inte dessa datum passar dig kan du åka lite senare. Mellan 30 augusti till den 5 september har Tia Jumbe tillsammans med mindful eating-experten Veronika Ryd en resa med fokus på yoga, mat, kropp och självkänsla som tema. Resan bokas via samma resebyrå som i resan ovan. Läs mer om resan här!

 

Jag har personligen inte varit deltagare på någon av dessa resor men jag vill ändå lyfta fram dem eftersom jag har stort förtroende för Tia som lärare. Hon är en passionerad yogini som brinner för att göra världen till en ljusare plats. Det fina är att hon lever som hon lär. Ta tillfället i akt och låt dig inspireras av Tia Jumbe.